Zakelijke teksten

Tekstschrijver voor zakelijke teksten

Als bedrijf wil je niet zomaar een tekst hebben. Je wilt een tekst die bijdraagt aan jouw doelen. Bijvoorbeeld je product verkopen, klanten trekken of de lezer informeren. En dat ook nog op een duidelijke en aansprekende manier. Onmogelijk? Zeker niet! Ik help jou om de inhoud van je flyer, nieuwsbrief, whitepaper, webtekst of andere copy om te vormen tot een tekst die werkt. Geen boodschap is voor mij te moeilijk om makkelijk te maken. Of het nu gaat om een formele boodschap of om een tekst die wel een vleugje humor kan gebruiken – ik ben de B1-schrijver die jij zoekt.

Bij het schrijven van zakelijke teksten staat natuurlijk jouw doelgroep centraal. Ik bespreek met jou wat bij je doelgroep past en wat je met de tekst wilt bereiken. Wil je de lezer aanspreken met ‘u’ of juist met ‘jij’? Kies je voor een serieuze toon of geef je je tekst een persoonlijke twist? Ik denk met je mee en geef je eventueel nuttige adviezen. Daarna ga ik op basis van jouw input of op basis van mijn eigen research aan de slag met schrijven. Het resultaat? Een zakelijke tekst die bij jouw bedrijf en bij je doelgroep past.

Mijn uitgangspunt als tekstschrijver voor zakelijke teksten? Een zakelijke tekst hoeft niet ingewikkeld of saai te zijn. Ik zorg ervoor dat jouw lezer begrijpt wat er staat en dat je tekst goed wegleest. Al diverse opdrachtgevers heb ik mogen verblijden met heldere zakelijke teksten. Zo zijn alle bibliotheekartikelen op Hypotheek.nl van mijn hand, schreef ik een whitepaper over overwaarde voor Van Bruggen Adviesgroep en mocht ik voor Stichting Budgetcafé diverse flyers en webteksten verzorgen. Bekijk mijn portfolio voor een paar voorbeeldteksten.Waar kan ik jou bij helpen?

Zoek jij een creatieve tekst zonder clichés? Of een zakelijke tekst die écht lekker leest? Laat me weten wat ik voor jou kan betekenen. Neem contact met me op. Ik maak graag kennis met je.