Webteksten

Tekstschrijver voor webteksten

Hoe val je online op tussen de vele websites? Juist, met pakkende teksten! Het is nog niet altijd makkelijk om zelf je boodschap op het digitale papier te zetten. Je bent zo druk bezig met je bedrijf dat je er misschien de tijd niet voor hebt. Of je wilt gewoon graag dat een expert dit voor je doet, zodat je verzekerd bent van écht goede teksten. Dat is waar ik als tekstschrijver voor webteksten om de hoek kom kijken. Lekker leesbare webteksten die bij jou en je bedrijf passen? Dat is wel aan mij besteed!

Ik schrijf teksten die bij jou en je doelgroep passen

Als tekstschrijver heb ik veel ervaring met schrijven voor het web. Ik weet hoe je jouw ideale lezer digitaal aanspreekt en hoe je de tekst lekker leesbaar maakt voor jouw mobiele lezer. Inclusief tussenkoppen, een heldere boodschap en je gewenste call-to-action op het eind. Als tekstschrijver van webteksten kun je mij voor diverse soorten teksten inschakelen. Misschien wil je voor je nieuwe bedrijf webteksten opzetten, wil je je huidige teksten laten aanpassen of heb je een mooi blog- of bibliotheekartikel nodig. En zoek je een copywriter voor jouw webshop? I’m in!

Bij het schrijven van je webteksten begin ik altijd met een gesprek. Ik wil graag weten wat jij met je bedrijf wilt uitstralen en wat jouw diensten zijn. Zo kan ik dit zo helder mogelijk op papier zetten en zorg ik ervoor dat de teksten bij jouw bedrijf passen. Want niets zo belangrijk als dat! Daarbij heb ik ook oog voor Google-vindbaarheid, zodat ook de zoekmachines je teksten niet over het hoofd zien.

Voor wie schrijf ik zoal?

Mijn hart gaat sneller kloppen van rake webteksten schrijven voor ondernemers, instanties en online media. Ik heb de afgelopen jaren talloze blogartikelen (meer dan 1200 inmiddels!) geschreven voor mijn blog Vaker Vrolijk. Daarnaast schrijf ik webteksten voor onder meer marketingbureau Smart-IM en voor de websites Hypotheek.nl en HypotheekAdvies.nl. Ook diverse ondernemingen, zoals coachingspraktijk Chantal Schenk en interieuradviesbureau Atelier09, schakelden mij eerder in voor hun webteksten. Bekijk mijn portfolio voor een aantal voorbeelden.Waar kan ik jou bij helpen?

Zoek jij een creatieve tekst zonder clichés? Of een zakelijke tekst die écht lekker leest? Laat me weten wat ik voor jou kan betekenen. Neem contact met me op. Ik maak graag kennis met je.