Redigeren

Schakel mij in als redacteur

Met een rode pen door teksten heen gaan? Iedereen die mij kent, zal beamen dat ik dat maar al te graag doe. Twijfel je of je ‘t kofschip goed beheerst of weet je niet zeker of jouw boodschap wel goed uit de verf komt? Dan ben ik de redacteur die jij zoekt. Niet alleen zet ik de welbekende d’s en t’s goed. Ook dubbele spaties, verhaspelingen en kromme zinnen zullen mijn correctieronde niet overleven.

Natuurlijk let ik niet alleen op taalfouten. Een goede tekst is niet alleen foutloos, maar leest ook prettig weg. Ik zorg ervoor dat jouw boodschap helder op papier staat. B1-schrijven is daarbij mijn specialiteit. Ik maak teksten begrijpelijk voor iedere lezer, ook als je een lastige boodschap te vertellen hebt. Daarbij werp ik een kritisch oog op onder andere de alinea-indeling, zinsformuleringen en de tone of voice. Natuurlijk altijd in overleg met jou. Zo leveren we een knap staaltje teamwork met maar één doel: een geweldige tekst afleveren die bij je doelgroep past.

Als neerlandica in hart en nieren doe ik niets liever dan met mijn rode pen en toetsenbord een tekst nóg beter maken. Al veel opdrachtgevers mocht ik blij maken met mijn redigeerwerk. Zo verzorgde ik de redactie en eindredactie van het personeelsblad van Crédit Agricole en doe ik alle redactie- en eindredactiewerk voor HypotheekAdvies.nl. Ook heb ik in totaal meer dan 100 scripties geredigeerd en voorzie ik als ghostwriter regelmatig intranetberichten, blogartikelen en andere zakelijke teksten van een redactieslag.Waar kan ik jou bij helpen?

Zoek jij een creatieve tekst zonder clichés? Of een zakelijke tekst die écht lekker leest? Laat me weten wat ik voor jou kan betekenen. Neem contact met me op. Ik maak graag kennis met je.