Zoomschool – EB Academy

Over dit project

“Wie kan ik op weg helpen met Zoomen?” Nietsvermoedend plaatste Elja (EB Academy) in maart 2020 dat berichtje op LinkedIn. Voordat ze het wist, had ze haar eigen Zoomschool. Haar virtuele plek waarin ze voor duizenden Zoomende Nederlanders webinars, coachingsessies en trainingen verzorgde. Ze schakelde mij in om de Zoomschool van mooie teksten “met een Romy-sausje” te voorzien. Oftewel, informatief en luchtig, met hier en daar een leuke woordspeling tussendoor.

Voor de Zoomschool schreef ik onder andere de webteksten, de Zoom-handleidingen en diverse uitnodigingsmails. Geen standaard teksten, zoals je bij een handleiding verwacht. Nee, ik maakte er lekker luchtige, kort en pakkende teksten van met af en toe een leuke woordgrap of een anekdote.

portfolio zoomschool

Scrol naar onderen voor een eerste glimp van de teksten die ik voor de Zoomschool schreef. Voor nog meer Zoomschool-teksten van mijn hand kun je een kijkje nemen op ZoomSchool.nl.

zoomschool EB Academy

zoomschool EB Academy

Review Elja – oprichtster Zoomschool

Wat ben ik blij dat Romy op mijn pad is gekomen. Toen ik haar website zag en een paar blogs van haar las, wist ik het meteen: wat een persoonlijkheid! Zij kan mij vast helpen mijn ideeën en gedachten op papier te krijgen. Want dat laatste, dat is niet mijn sterkste punt. Inmiddels werk ik een half jaar samen met Romy en dat heeft precies gewerkt zoals ik hoopte. Snel, flexibel en met nooit verlies van creativiteit. Ik heb drie verschillende bedrijven met ook drie verschillende doelgroepen. Romy past met gemak de schrijfstijl aan. Wel zo prettig dus dat ik niet met drie verschillende tekstschrijvers hoef samen te werken. Misschien overbodig om nog te zeggen, maar als je op zoek bent naar een tekstschrijver: stop met zoeken. Romy it is!

Categorie
Zakelijke teksten