Ghostwriting

Ghostwriter inschakelen? Ik schrijf jouw tekst.

Heb je iemand nodig die jou het tekstschrijven uit handen neemt? Of die jou achter de schermen helpt om de juiste woorden te vinden? Goed nieuws: als ghostwriter neem ik jouw schrijftaken graag op me. Ik kruip in jouw huid en schrijf de tekst die jij op papier wilt hebben. Bijvoorbeeld als je daar zelf door tijdgebrek niet aan toekomt of als schrijven niet zo jouw ding is. Zo lever ik een tekst af die precies is wat jij voor ogen had.

Ghostwriting doe ik bijvoorbeeld vaak voor andere ondernemers die daar niet aan toekomen. Stel: je hebt een krappe tekstdeadline, maar weet dat je die echt niet gaat redden. Beter dan gefrustreerd te blijven staren naar de knipperende cursor, is een ghostwriter inschakelen. Dan kun jij je aandacht op iets anders richten en doe ik het schrijven met veel plezier voor je. Ik bespreek met je welke boodschap jij wilt vertellen en hoe je dat wilt doen. Vervolgens lever ik bij jou binnen de deadline de tekst af die je zocht. En het auteursrecht? Dat ligt bij jou!

Ik werk op dit moment onder andere als ghostwriter voor diverse marketingbureaus. Ook voer ik regelmatig tekstopdrachten uit voor collega-tekstschrijvers en drukke marketeers.Waar kan ik jou bij helpen?

Zoek jij een creatieve tekst zonder clichés? Of een zakelijke tekst die écht lekker leest? Laat me weten wat ik voor jou kan betekenen. Neem contact met me op. Ik maak graag kennis met je.